Téged is változásra kényszerít a világ?

Babamasszázst tanulnál?

Nem az a fontos miről álmodozol hanem, hogy mit teszel.”

Hogyan csináld?

  • Tanulj egy szerethető új szakmát
  • Indíts el a saját vállalkozásod

Tudom, hogy nehéz, de segítek. Kezd egy regisztrációval és jelentkezz!

Te dönthetsz hogy online távoktatásban saját időbosztást választasz, vagy a stúdiónk jelenléti képzését választod.

Időpontokat és részletes leírást itt találsz! https://babamasszazs.eu/

Hogy éreztem magam, amikor elindítottam a 15 évvel ezelőtt a képzéseimet?

Azon gondolkodtam, hogy nem akarok 9-17 óráig egy munkahelyen lenni. Szerettem volna, ha saját időbeosztásban dolgozhatok.

Hová jutottam most napi 15-18 órát dolgozom, de minden percét élvezem.

Sok nehézséget kellett legyőznöm, de megérte.

Pályámat kozmetikusként kezdtem, majd sorsom úgy hozta, hogy három évig Thaiföldön éltem a családommal.

A masszázstechnikát a bangkoki Wat Po Templom „egyetemén” tanultam, amelynek minden kurzusát elvégeztem, ez fehér embertől szokatlannak számít arrafelé, így nagy tiszteletet vívtam ki magamnak.

A nyugati technikákkal ellentétben itt nem az izomzat megdolgozása a cél, hanem a test energiáinak aktivizálása, ritmikus akupresszúrás nyomásokkal, végig a test energiavonalai mentén.

Ami a szívemnek legkedvesebb, az a bébi-és gyermekmasszázs, amit elsőként igyekszem meghonosítani itthon. Ha az érintésnek ezt a csodálatos, és szakavatott formáját rendszeresen alkalmazzuk, akkor a gyermek fizikai és lelki funkcióira, mozgásfejlődésére és alvászavaraira is jótékonyan hat.

A hozzám forduló szülőknek azt szoktam mondani, hogy ez a masszázs az apák számára is lehetőséget ad arra, hogy babájukat megérintve közelebb kerüljenek ahhoz a parányi csodához, amitől ez a rohanó világ egy kicsivel jobb hellyé változik.

A masszázs hatékonysága tehát vitathatatlan, de nemcsak a fogások szakszerűségén, hanem a kényelmes körülményeken és a masszőrbe vetett bizalmunkon is múlik. Akkor lesz egyedülálló élmény, ha teljesen el tudunk lazulni, kerüljük a zavaró gondolatokat, és átadjuk magunkat a kényeztetésnek, mert megérdemeljük!

BBMM Babamasszázs -védjegyzett képzés