Thai talp és lábmasszázs online tanfolyam

A thai talp és lábmasszázs nevéből is következik, nem szűkül le a talp masszírozására, hanem comb középig masszírozza a lábakat, beleértve a térdet is. A talpon sem a hagyományos módon dolgozik a reflex pontokkal, hanem egy speciális pálcikával ötvözi a presszúra hatásait.

A lábmasszírozás után a paciens még egy vállmasszírozást is kap és a hajas fejbőrt is, átmasszírozzuk.

A két láb a bal és a jobb test-félhez igazodva egységet képez. A kettős szervek területei tehát, mint például a vesék, mindkét lábon megtalálhatók.

Önálló segítő és terápiás módszer is lehet.

Thai talp és lábmasszázs Távoktatási Tematikája

+ Online konzultációs lehetőség…

A képzés tovább bővíthető reflexológia ismeretekkel.

A sikeres személyes találkozó és vizsga után Tanúsítványt ad a THAI MASSZŐRÖK MAGYAROSZÁGI EGYESÜLETE

Thai talp és lábmasszázs oktatás a stúdiónkban
1035. Bp. Vörösvári út 7.

A Thai talp és lábmasszázs Tanúsítvány, kompetenciát a masszázs gyakorlati alkalmazására a fizikai közérzetjavító szolgáltatás keretében.

A képzés ára: 28.000 Ft.

Jelentkezés

A tanfolyamra csak akkor lehet jelentkezni, ha előtte regisztrált, és van fiókja az online-masszazs-tanfolyam.hu weboldalra!

A regisztráció nem jelent semmilyen kötelezettséget.

Előképzettség nélkül is lehet jelentkezni a képzésekre.

Ha már van fiókja, jelentkezzen be, ha nincsen, akkor regisztráljon!

Jogi Nyilatkozat: A thai talp és lábmasszázs és távoktatási anyagának teljes tartalma és annak minden eleme, bármely szöveges, képi és egyéb tartalmak, védjegyek, logók a THAI MASSZŐRÖK MAGYARORSZÁGI EGYESÜLETÉNEK és Baranyi Ágnesnek a szellemi tulajdonát képezik, mely védjegyoltalmat élvez. Baranyi Ágnes előzetes engedélyt ad, hogy kizárólag saját személyes használat céljára a letöltse, ott rögzítse, illetve kinyomtassa, de arra nem, hogy harmadik fél számára bármilyen formában hozzáférhetővé tegye. A szerzői jogokról részletes leírást talál az 1999. évi LXXVI. szerzői jogi törvényben.